VLOEREN

Klopper Traprenovatie is een expert in het leggen van vloeren. U kunt kiezen uit een massief eiken vloer of een parketvloer. Een parketvloer is een houten vloer met een houten toplaag van 3 tot  6 mm massief eikenhout. Klopper Traprenovatie werkt met A-kwaliteit vloerdelen. Dit houdt in dat het hout geen spint en grote open knoesten bevat. Het hout heeft een levendige uitstraling en is op kleur en structuur geselecteerd.

U kunt ervoor kiezen om uw vloer te laten borstelen. Door uw vloer te borstelen wordt het zachte hout tussen de nerven weggehaald. Hierdoor krijgt de plank meer voel- en zichtbare structuur.

Als laatste wordt uw vloer behandeld met een twee componenten olie. Twee componenten olie beschermt uw vloer tegen vocht en vuil. U kunt uit maar liefst 40 kleuren kiezen. 

Klopper Traprenovatie kan uw vloer helemaal netjes afwerken door middel van een plint. Er is een ruim assortiment aan plinten. Door alle wensen en details te bespreken komen we tot het allermooiste resultaat.

Heeft u al een houten vloer maar is deze aan en onderhoudsbeurt toe of wilt u de vloer helemaal opnieuw laten schuren en oliën? Klopper Traprenovatie schuurt en behandeld uw vloer opnieuw zodat u weer een vloer heeft als nieuw!

De vloer een onderhoudsbeurt gegeven. Van een zwart gelopen vloer naar een frisse look die er weer 5 jaar mee door kan. Locatie: Andijk Kleur: White

Mooie Frans eiken vloer geleverd en gelegd nu nog polijsten en oliën. Locatie: Opperdoes

Laminaat vloer leggen. Locatie: Spakenburg

Eiken vloer kaal geschuurd en geolied. Locatie: Medemblik Kleur: Smoke

Vloer geschuurd en in de olie gezet. De vloer kan er weer voor jaren tegen aan. Locatie: Enkhuizen Kleur: Smoke

Eiken vloer licht opschuren en weer in de onderhoud gezet. Hou je vloer knap en doe dit zeker eens in de 4 a 5 jaar. Locatie: Opperdoes Kleur: Pure

Vloertje gelegd. Locatie: Amsterdam

Vanwege waterschade een vloer in Purmerend voor een deel moeten uitzagen, uitvullen en volgend voorjaar wordt het vervolgd met een nieuwe vloer. Locatie: Purmerend

Vloer geschuurd en weer in de olie gezet. Locatie: Zoetermeer Kleur: Ash Grey

80m² eiken lamelparket gelegd incl. plinten. Locatie: Lienden Kleur: Pure

47m² Laminaat gelegd incl. plinten. Locatie: Veenendaal

70 m2 vloer gelegd en geolied. Locatie: Zwaag Kleur: Smoke 5%

70 m2 vloer gelegd en geolied. Locatie: Zwaag Kleur: Smoke 5%

Eiken vloer gelegd. Locatie: Opperdoes Kleur: Bourbon

Eiken vloer gelegd. Locatie: Opperdoes Kleur: Smoke 5%

Eiken vloer gelegd. Locatie: Opperdoes Kleur: Smoke 5%

Eiken vloer gelegd.

Contact

Noorderpad 54 

1674 NT  Opperdoes

info@kloppertraprenovatie.nl

06 40 207 054

Auteursrecht

Alle rechten op alle inhoudelijke informatie en beeldmateriaal op deze website liggen bij Klopper Traprenovatie. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klopper Traprenovatie.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle