VLOEREN 

Klopper Traprenovatie is een expert in het leggen van vloeren. U kunt kiezen uit een massief eiken vloer of een parketvloer. Een parketvloer is een houten vloer met een houten toplaag van 3 tot  6 mm massief eikenhout. Klopper Traprenovatie werkt met A-kwaliteit vloerdelen. Dit houdt in dat het hout geen spint en grote open knoesten bevat. Het hout heeft een levendige uitstraling en is op kleur en structuur geselecteerd.

U kunt ervoor kiezen om uw vloer te laten borstelen. Door uw vloer te borstelen wordt het zachte hout tussen de nerven weggehaald. Hierdoor krijgt de plank meer voel- en zichtbare structuur.

Als laatste wordt uw vloer behandeld met een twee componenten olie. Twee componenten olie beschermt uw vloer tegen vocht en vuil. U kunt uit maar liefst 40 kleuren kiezen. 

Klopper Traprenovatie kan uw vloer helemaal netjes afwerken door middel van een plint. Er is een ruim assortiment aan plinten. Door alle wensen en details te bespreken komen we tot het allermooiste resultaat.

Heeft u al een houten vloer maar is deze aan en onderhoudsbeurt toe of wilt u de vloer helemaal opnieuw laten schuren en oliën? Klopper Traprenovatie schuurt en behandeld uw vloer opnieuw zodat u weer een vloer heeft als nieuw!

Contact

Noorderpad 54 

1674 NT  Opperdoes

info@kloppertraprenovatie.nl

06 40 207 054

Auteursrecht

Alle rechten op alle inhoudelijke informatie en beeldmateriaal op deze website liggen bij Klopper Traprenovatie. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klopper Traprenovatie.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle